MENU FORSLAG 1

2 Tarteletter m/ høns i asparges
Flæskesteg m/ rødkål, hvide- brunede- franske kartofler & sauce
Grand Marnier fromage m/ makronbund & frisk appelsingelé

210,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 2

Lakseanretning m/ asparges, rejer, tomat, flutes m.m.
Kalveculotte m/ 2 hold grøntsager, blandet salat & små smørstegte kartofler & sauce
Hasselnøddekage m/ 2 slags is & frugt

270,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 3

Indbagt laks m/ mandel, selleri-fars, sauce verte & flutes
Kalvefilet m/ nøddekroketter, årstidens grønt, årstidens salat,
små smørstegte kartofler & sauce
Dessert buffet

310,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 4

Tapastallerken eller fisketallerken
Dyreryg m/ fuglereder, Waldorfsalat, ristede svampe, pærer m/tyttebær
Hvide og brunede kartofler & sauce
Dessert buffet ( 6 forskellige desserter – is, kage, fromage, mousse m.m.)

350,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 5

Kartoffelindbagt torsk m/ flutes & beurre blanc
Oksefilet m/ 2 hold grøntsager, glaseret løg, årstidens salat,
små smørstegte kartofler & sauce
dessertbuffet

310,- Pr. Kuvert

MENU FORSLAG 6

Røget andebryst på salat symfoni m/ brombær vinaigrete
Oksemørbrad m/ 2 hold grøntsager, årstidens salat, små smørstegte kartofler & sauce
Dessertbuffet

320,- Pr. Kuvert

ALLE MENUFORSLAG ER MIN. 10 KUVERTER

ER VALGET SVÆRT, ER HER NOGEN MULIGHEDER