FORRETTER

KYLLINGESALAT A LA WALDORF 60,-


KLAR SUPPE M/ BOLLER 50,-


LØGSUPPE50,-


ASPARGESSUPPE50,-


FRANSK BONDELØGSUPPE m/ oksefilet50,-


INDISK KARRYSUPPE M/ REJER55,-


ØRREDMOUSSE60,-


REJEMOUSSE M/ KAVIAR60,-


dampet LAKS M/ ASPARGES, REJER & KAVIAR75,-


TUNMOUSSE M/ REJER & ASPARGES60,-


KOLD TORSKEANRETNING M/ REJER & FLUTES80,-


REJECOCKTAIL75,-


2 TARTELETTER M/ HØNS I ASPARGES50,-


KOLD KYLLING M/ ANANAS & BACON60,-


RØGET ANDEBRYST M/ SALATSYMFONI, BROMBÆR-VINAIGRETTE75,-


INDBAGT LAKS M/ HVIDVINSSAUCE75,-


KARTOFFELINDBAGT TORSK M/ FLUTES & BURRE BLANCHE80,-


FERSK RØGET LAKS M/ FRANSK SELLERISALAT70,-


FISKETALLERKEN M/ FLUTES OG DRESSSING85,-


TAPASTALLERKEN M/ 5 SLAGS TAPAS85,-


LAKSETATAR M/ SALAT & FLUTES75,-


CARPACCIO ( MARINERET OKSEKØD)80,-


BRØD OG SMØR FØLGER MED TIL ALLE VORES FORRETTER

VÆLG FRIT BLANDT ALLE VORES LÆKRE FORRETTER