FORRETTER
KYLLINGESALAT A LA WALDORF 60,-
KLAR SUPPE M/ BOLLER 50,-
LØGSUPPE50,-
ASPARGESSUPPE50,-
FRANSK BONDELØGSUPPE m/ oksefilet50,-
INDISK KARRYSUPPE M/ REJER55,-
ØRREDMOUSSE60,-
REJEMOUSSE M/ KAVIAR60,-
dampet LAKS M/ ASPARGES, REJER & KAVIAR75,-
TUNMOUSSE M/ REJER & ASPARGES60,-
KOLD TORSKEANRETNING M/ REJER & FLUTES80,-
REJECOCKTAIL75,-
2 TARTELETTER M/ HØNS I ASPARGES50,-
KOLD KYLLING M/ ANANAS & BACON60,-
RØGET ANDEBRYST M/ SALATSYMFONI, BROMBÆR-VINAIGRETTE75,-
INDBAGT LAKS M/ HVIDVINSSAUCE75,-
KARTOFFELINDBAGT TORSK M/ FLUTES & BURRE BLANCHE80,-
FERSK RØGET LAKS M/ FRANSK SELLERISALAT70,-
FISKETALLERKEN M/ FLUTES OG DRESSSING85,-
TAPASTALLERKEN M/ 5 SLAGS TAPAS85,-
LAKSETATAR M/ SALAT & FLUTES75,-
CARPACCIO ( MARINERET OKSEKØD)80,-